Türkiye’deki Kent Konseyleri Başkanları Kars’ta

Türkiye’deki Kent Konseyleri Başkanları Kars’ta

​​​​​​​Kars Belediye Başkanı Ötüken Senger ile Kars Kent Konseyi Başkanı Maksut Kutluhan Uray’ın davetlisi olarak Kars’a gelen başkanları, destek sözü verdi.

Kars Kent Konseyi Başkanı Maksut Kutluhan Uray ile birlikte bir takım ziyaretlerde bulunan Türkiye Kent Konseyleri Birliği Genel Başkanı Sedat Köse, Kars’ı yalnız bırakmayacaklarını söyledi.

Kars Kent Konseyi Başkanı Maksut Kutluhan Uray : “Türkiye Kent Konseyleri Birliği Genel Başkanı Sedat Köse ile Kars Valimiz Ziya Polat ve Belediye Başkanı Prof. Dr Ötüken Senger ziyaret ettik. 10 ilimiz Kent Konseyi Başkanları bizlere eşlik ederek Kars Kent Konseyi’ne desteklerini açıklayarak bizleri onure etti. Ankara'daki Menfur Saldırıdan dolayı aziz şehitlerimize rahmet diliyoruz. Uluslararası Aşıklar Bayramı’nı bu sebeple ileri bir tarihe erteledik” dedi.

Kent Konseyi Başkanı Maksut Kutluhan Uray ve Aşıklar, Murat Çobanoğlu kabrini ziyaret ederek, dualar ettiler. Maksut Kutluhan Uray yaptığı açıklamada ; Ülke olarak zor bir dönemden geçiyoruz aziz şehitlerimizi rahmetle anıyoruz, bu nedenle Uluslararası Aşık Şenlik Aşıklar Bayramını iptal ettik. Büyük üstad Murat Çobanoğlu kabrine gelerek rahmetle andık, diye konuştu.

karsmanset5.jpg

Kaynak:Neriman Yalçın

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler