Kars Turizm İttifakı ve Kardeş Şehir Strateji toplantısı yapıldı.

Kars Turizm İttifakı ve Kardeş Şehir Strateji toplantısı yapıldı.

Serhat Kalkınma Ajansı tarafından ‘Tarihi Kimliği ile Kars Kenti’ Projesi kapsamında Kars Turizm İttifakı ve Kardeş Şehir Strateji toplantısı yapıldı.

Kars Turizm İttifakı ve Kardeş Şehir Strateji toplantısı Kars Valiliği, Serhat Kalkınma Ajansı, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Ardahan ve Kars Ticaret ve Sanayi Odaları iş birliğiyle gerçekleştirildi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından uygulanan Rekabetçi Sektörler Operasyonel Programı (CISOP) kapsamında, Türkiye Cumhuriyeti ve Avrupa Birliği mali iş birliği çerçevesinde finanse edilen ve Kars Valiliği himayelerinde Serhat Kalkınma Ajansı tarafından ‘Tarihi Kimliği ile Kars Kenti’ Projesi faaliyetlerinden biri olan Kars Turizm İttifakı ve Kardeş Şehir Strateji Toplantısı Kars Valiliği, Serhat Kalkınma Ajansı, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Ardahan ve Kars Ticaret ve Sanayi Odaları iş birliğiyle gerçekleştirildi.

Amacı Komşu ülkelerle stratejik turizm ittifakları kurmak, kardeş şehir ilişkileri önermek ve bölgesel değerlerin uluslararası alanda daha etkin tanıtımı için ortak tanıtım kampanyaları geliştirmek olan toplantıya Gürcistan'dan, Türkiye'nin çeşitli şehirlerinden ve Kars'tan 30’a yakın temsilci katıldı.

Kaynak:Bülent Ertaş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Önceki ve Sonraki Haberler