Dünya Şampiyonlar gecesinde Kars Rüzgarı esti!

Dünya Şampiyonlar gecesinde Kars Rüzgarı esti!

Giresun Tirebolu’da düzenlenen Kickboks Dünya Şampiyonlar gecesine Kars ilini ve Türkiye'yi temsilen Antrenör Serkan Timuroğlu ve milli sporcumuz Can Ahmet Topkaya katıldı.

Dünya Şampiyonlar gecesinde Kars Rüzgarı esti ve Can Ahmet Topkaya şampiyonaya damgasını vurdu.İranlı rakibini yenerek Şampiyon oldu.

Kars il temsilcisi Serkan Timuroglu şunları söyledi:

“Buradan sporcumuzu canı gönülden tebrik ediyorum.Emeklerimizi boşa cikarmadi yoğun çalışmalarımızın karşılığı verdi. Bu Şampiyonluğumuzu Gazi Kars'imiza Armağan ediyoruz. Önümüzdeki şampiyonalarda Rabbim basarilarimizi daim etsin inşallah. Buradan bir müjde daha vermek istiyorum yakın bir zamanda Kars'ta 10 ülke katılımıyla 1. anı harabeleri kupası yapacağız. Kars ilimizi ve ani harabelerini gelecek ülkelere tanıtma fırsatımız olacak .Kars ilimizde yapacağımız müsabakaya desteklerinden dolayı Sayın valimiz Ziya polat'a ,Gençlik spor il müdürü sayın Ayhan Üreğil e ve Kars belediye başkanı Sayın Öteken Senger'e şimdiden teşekkür ederim.Gazi Kars'imizi tüm dünyaya tanıtmaya devam edeceğiz inşaallah.”

img-20240701-wa0011.jpg

Kaynak:Hatice Kavşut

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler