Başkan Sancar: “Muhalefet yalanlarla kamuoyunu meşgul ediyor”

Başkan Sancar: “Muhalefet yalanlarla kamuoyunu meşgul ediyor”

AK Parti Kars Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuşan Başkan Sancar, “Maalesef bir eksiğimiz var. Muhalefet yalanlarla kamuoyunu meşgul ederken bizler partimizin doğrularını kamuoyuyla paylaşmakta zorlanıyoruz.” dedi.

AK Parti Kars İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü Konferans Salonunda yapıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Muammer Sancar, “Ak Parti olarak milletimize hizmet etme azmi ve kararlılığıyla yolumuza devam ediyoruz. Öncelikle, teşkilatımızın ve partimizin değerli üyelerine göstermiş oldukları fedakarlık ve özveri için teşekkür etmek istiyorum. Sizlerin gayretleri ve çalışmaları olmadan, partimizin başarılı bir şekilde yoluna devam etmesi mümkün olamazdı. Bir yıl içerisinde 3 seçim atlatan Ak parti teşkilatları olarak 793 sandıkta görev alarak seçimlerin sonuç alma noktasında en önemli olan sandıklarımıza sahip çıkarak partimizin temsil noktasında hiçbir eksiklik olmadan, akşam hızlı bir şekilde sonuçlar bizlere ulaştırılmıştır.” dedi.

Gelecek için umut dolu, heyecan verici projeleri hayata geçireceklerine inancının tam olduğunu ve muhalefetin yalanlarla kamuoyunu meşgul ettiğini kaydeden Sancar konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Bugün burada, yeni dönemin vizyonunu ve stratejilerini belirlemek, Kars ilimiz için daha ileriye taşıyacak adımları planlamak amacıyla toplandık. Hepimizin ortak amacı, milletimize daha iyi hizmet etmek ve şehrimize daha ileriye taşımak için çalışmaktır. Bu yolda birlikte hareket ederek, ortak akıl ve dayanışma içinde hareket etmemiz büyük önem taşımaktadır.

Ülkemiz, içinde bulunduğu zorlu süreçlerden birlik içinde ve kararlılıkla güçlü bir şekilde çıkabilir. Bizler de bu bilinçle, Kars ilimizin sosyal, ekonomik ve kültürel potansiyelini harekete geçirerek, halkımıza daha iyi bir yaşam sunmayı hedefliyoruz.

Değerli dava arkadaşlarım, sizlerle birlikte bu yolda yürümek, Ak Parti'nin Kars il teşkilatını daha da güçlendirmek için önümüzdeki aylarda ilçe kongrelerimiz başlayacak. Kongreler her zaman yenilenmenin ve tazelenmenin olduğu bir süreçtir. Önemli olan Ak parti teşkilatları olarak genel başkanımız, cumhur başkanımız sayın Recep Tayip Erdoğan’a dava ve yol arkadaşı olma şuuru içerisinde olmaktır.

Gelecek için umut dolu, heyecan verici projeleri hep birlikte hayata geçireceğimize inancım tamdır. Bu anlamda Millet vekilimiz sayın Adem Çalkın bey Ankara’da şehrimize yatırım getirmek için var gücüyle çalışırken, bizlerde Ak parti teşkilatları olarak partimizin faaliyetlerini sahada sürdürmekteyiz.

Maalesef bir eksiğimiz var. Muhalefet yalanlarla kamuoyunu meşgul ederken bizler partimizin doğrularını kamuoyuyla paylaşmakta zorlanıyoruz. Bu durumun kronik bir hal almaması için. İç çekişmeyi bırakıp ülkemizin ve şehrimizin geleceği için hep birlikte el ele vererek bu zorlu süreci atlatmamız gerekiyor.

Kuruluşumuzdan bugüne kadar partimizde görev almış, hizmet etmiş tüm teşkilat mensuplarımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Birliğimiz, dirliğimiz için hep birlikte Ak parti ve Recep Tayip Erdoğan demeye devam edeceğiz ve bunu da halka anlatacağız.”

dsc-0209.jpg

Kaynak:Hatice Kavşut

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler