Yanan evin bomba gibi patladığı an kamerada

Karaman'ın Sarıveliler ilçesinde bir evde çıkan yangın sonrasında meydana gelen patlama anı bir vatandaşın cep telefonuna kamerasına yansıdı.

Karaman'ın Sarıveliler ilçesinde bir evde çıkan yangın sonrasında meydana gelen patlama anı bir vatandaşın cep telefonuna kamerasına yansıdı. Yangın, 6 gün önce Sarıveliler ilçesinde bulunan müstakil bir evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ahmet K.'ye ait müstakil evinde sebebi henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Felçli olduğu öğrenilen 60 yaşlarındaki Ahmet K.'yi komşuları evden dışarıya çıkararak durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine adrese sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ettiği esnada evde bulunan tüp bomba gibi patladı. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, o anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. İtfaiye ekiplerince yangın söndürülerek kontrol altına alınırken, ev maddi hasar meydana geldi.

Yangınla ilgili tahkikat başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Türkiye Gündem Haberleri