Vali Ziya Polat, Arpaçay’da Şehit Aileleri ve Çocuklarla İftar Programında Buluştu

Vali Ziya Polat, Arpaçay’da Şehit Aileleri ve Çocuklarla İftar Programında Buluştu
Kars Valisi Ziya Polat, Ramazan ayının manevi atmosferinde Arpaçay ilçesinde anlamlı bir iftar programına katıldı.

Vali Polat, Aziz Şehitlerimizin devletimize ve milletimize emaneti olan kıymetli aileleri ve ebeveyn kaybı yaşamış çocuklarla bir araya gelerek onlarla iftar yaptı.

Programa katılan şehit aileleri ve çocuklarla yakından ilgilenen Vali Polat, devletin her zaman yanlarında olduğunu vurgulayarak, “Şehitlerimizin bizlere emaneti olan kıymetli aileleri ve sevgili çocuklarımızla bir arada olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Devletimiz, her zaman sizlerin yanındadır” dedi.

Samimi bir ortamda geçen iftar programında, misafirlere geleneksel Ramazan yemekleri ikram edilirken, çocuklar için de çeşitli etkinlikler düzenlendi. Program sonunda Vali Polat, ailelerle hatıra fotoğrafı çektirerek, onlara sağlık ve huzur dolu bir Ramazan geçirmeleri temennisinde bulundu.

Yorum Yap
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.
Digorlu deli 20 Mart 2025 22:26

Geçen gün
Kaymakam bey iftar vermişti

Yanıtla
Unable to Load More

Kars Haber Haberleri