SGM’de ‘Uluslararası Gündem ve Türkiye’ konuşulacak

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ekim Kültür Sanat Etkinlikleri 18 Ekim Cuma günü "Uluslararası Gündem ve Türkiye" adlı söyleşi programıyla devam edecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ekim Kültür Sanat Etkinlikleri 18 Ekim Cuma günü "Uluslararası Gündem ve Türkiye" adlı söyleşi programıyla devam edecek. SGM'de düzenlenecek program saat 19.00'da başlayacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ekim Kültür Sanat Etkinlikleri "Uluslararası Gündem ve Türkiye" adlı söyleşiyle devam edecek.18 Ekim Cuma günü Sosyal Gelişim Merkezi'nde düzenlenecek program saat 19.00'da başlayacak. Uluslararası alandaki son gelişmelerin konuşulacağı programa Gazeteci Nedret Ersanel ve Siyaset Bilimci Prof. Dr. Süleyman Seyfi Öğün konuşmacı olarak katılacak. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, "18 Ekim Cuma günü "Uluslararası Gündem ve Türkiye" isimli söyleşi programımıza tüm sanatseverler davetlidir" ifadelerine yer verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Türkiye Gündem Haberleri