Kastamonu Üniversitesi’nde tez aşamasındaki katılımcılara eğitim

Kastamonu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından hazırlanan TÜBİTAK 2237-A kapsamında desteklenen "Analitik Metot Validasyonu/Verifikasyonu ve Ölçüm Belirsizliği İleri Uygulama Eğitimi" gerçekleştirildi.

Kastamonu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından hazırlanan TÜBİTAK 2237-A kapsamında desteklenen "Analitik Metot Validasyonu/Verifikasyonu ve Ölçüm Belirsizliği İleri Uygulama Eğitimi" gerçekleştirildi.

Kastamonu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyelerinden Doç. Dr. Nesrin İçli'nin yürütücülüğünü yaptığı, Kastamonu Üniversitesi'nden Doç. Dr. Oytun Emre Sakıcı, Öğretim Görevlisi Dr. Fevziye Işıl Kesbiç ve Öğretim Görevlisi Dr. Merve Zurnacı ile Hacı Bayramı Veli Üniversitesi'nden Prof. Dr. Pınar Esra Erden'in eğitici olarak katıldığı "Analitik Metot Validasyonu/Verifikasyonu ve Ölçüm Belirsizliği İleri Uygulama Eğitimi" etkinliği, TÜBİTAK 2237-A Bilimsel Eğitim Etkinliklerini Destekleme Programı gerçekleştirildi. Eğitim etkinliğine Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Anadolu Üniversitesi ve Aydın Adnan Menderes Üniversitesi gibi farklı üniversitelerden yüksek lisans ve doktora tez aşamasında bulunan toplam 15 katılımcı dahil oldu.

Katılımcılar, eğitimin ilk gününde Merkezi Araştırma Laboratuvarı Uygulama ve Araştırma Merkezinde, sonraki üç günde ise Kastamonu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Bilgisayar Laboratuvarında uygulamalı eğitim aldı. Eğitim etkinliği, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Abdulkadir Tuna'nın eğiticilere teşekkür belgesi takdimi ile sona erdi. Ayrıca, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Nesrin İçli ve Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Nihal Aydın ile birlikte eğiticilere katılım belgeleri takdim edildi.

Eğitimin sonunda katılımcılar, aldıkları eğitimin kalitesinden ve Kastamonu Üniversitesi'nin sunduğu hizmetlerden duydukları memnuniyeti belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Türkiye Gündem Haberleri