Kars'ta Muhtarlar günü kutlandı

Kars Polis evinde Muhtarlar Günü KutlandıKars Valisi Ziya Polat, Muhtarlar Günü vesilesiyle düzenlenen kahvaltı programında köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Valilik önündeki Atatürk Anıtı’na muhtarlar tarafından çelenk sunulması ile başlayan etkinlikler, oluşturulan muhtarlar heyetinin Vali Ziya Polat’ı ziyaretiyle devam etti.Kars Valisi Ziya Polat, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Muhtarlar Günü’nü kutlayarak, kendilerine görevlerinde başarılar diledi.

Kars Valisi Ziya Polat Muhtarlar Günü vesilesiyle düzenlenen kahvaltı programında merkez, mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi.

Vali Ziya Polat,''İl Özel İdaremiz, kamu kurum ve kuruluşlarımız, sizlere hizmet etmek için, köylerimizdeki yerel hizmetler ve kamu hizmetlerine katkıda bulunmak için gayret gösteriyorlar. Bundan sonra da bu gayretimiz devam edecek. Vatandaşımız tabi hizmetin en iyisine layıktır, biz öyle düşünüyoruz. Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek için gece gündüz demeden bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz. 19 Ekim Muhtarlar Gününüzü kutluyorum. Sağlık diliyorum, huzur diliyorum. İnşallah hep birlikte daha güzel bir Kars daha refah içinde daha gelişmiş bütün sorunlarını çözmüş bir Kars ile hep birlikte oluştururuz diyor, hepinize saygılar sunuyorum.” şeklinde konuştu.

Yorum Yap
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Kars Haber Haberleri