Kars'ta KAÜ Öğrencilerinin tamamı yurtlara yerleştirildi!

Kars'ta 8 bin 172 kontenjanı bulunan KYK yurtlarına, tercih eden 6 bin 661 öğrenci yerleştirildi.

Kars Valisi Ziya Polat, AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanlığına bakanlığa bağlı Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) öğrenci yurtlarında incelemede bulunarak Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Ayhan Yüreğir'den brifing aldı.
KYK Serhat Kız Öğrenci Yurdu'nda odaları tek tek gezen Çalkın yaptığı açıklamada, "Yeni eğitim ve öğretim yılına giriyoruz, nasip olursa üniversite öğrencilerimizi Kars’ta inşallah ağırlayacağız. 8 bin 172 yatak kapasiteli yurtlarımızın 6 bin 661'i dolmuş inşallah diğer yerlerde dolacak, öğrencilerimizi burada ağırlayacağız. Karsımızda hamdolsun öğrencilerimizin barınmayla ilgili bir sorunları yok, gelen öğrencilerin tamamı yerleştirildi. Hatta kapasite fazlamız bile var. Sayın valimizle birlikte sağ olsunlar, bugün bir yurtları gezelim istedik. Yeni eğitim -öğretim yılının hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." dedi.

Yorum Yap
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Yorumlar (6)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Kars Haber Haberleri