Kars'ta ''2. Ulusal Otizm Eylem Planı'' izleme toplantısı

Kars'ta 2024 yılı 2. Ulusal Otizm Eylem Planı (2023-2030) İl İzleme Komisyonun 2. İzleme toplantısı, Vali Yardımcısı Aydın GÖÇER'in başkanlığında İl Müdürü Mustafa TOSUNOĞLU ve paydaş kurum- kuruluş amirlerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

II. Ulusal Otizm Eylem Planı İzleme ve Değerlendirme Komisyonu Toplantısı (2023-2030) Kars Aile ve Sosyal hizmetler İl Müdürü Mustafa Tosunoğlu ve İlgili Kamu Kurum ve Kuruluşları ve Sivil Toplum Kuruluşları temsilcilerinin katılımı ile Kars İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Yapılan açıklama da;

''Bilindiği üzere Otizm spektrum bozukluğu alanında yaşanan gelişmeleri daha da ileri taşımak, "Herkes için daha iyi bir hayat mümkün" anlayışıyla Otizm Spektrum Bozukluğu Olan Bireylere Yönelik II. Ulusal Eylem Planı (2023-2030) Bakanlığımızca hazırlanmış ve 2 Nisan 2023 tarihinde kamuoyu ile paylaşılmıştır.

Bu kapsamda Otizmli bireyler ve ailelerine yönelik hizmetlerde ulusal vizyonumuzu tanıtmak, bütüncül bakış açısıyla yeni yol haritamızı belirlemek ve İl Eylem Planımızı oluşturmak amacıyla bir araya geldik.''

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Kars Haber Haberleri