Kars Tarım İl Müdürlüğü Selim'de çiftçileri bilgilendirdi!

Selim'de mahalle ve köy muhtarlarına, çiftçilere yönelik, Tarımda Yeni Dönem programı ile Tarım ve Hayvancılık Desteklemeleri hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Kars'ın Selim İlçesinde mahalle, köy muhtarları ve çiftçilere yönelik Tarım ve Orman Bakanlığının, Tarımda Yeni Dönem programı ile Tarım ve Hayvancılık Desteklemeleri hakkında Selim İlçe müdürlüğü personelleri tarafından bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Sunumda, tarımda uygulanacak yeni politikalar ve destekleme stratejileri detaylı bir şekilde anlatıldı. Tarım ve hayvancılık sektöründeki yenilikler ve bu yeniliklerin çiftçilere sağlayacağı faydalar hakkında bilgiler verildi. Ayrıca, mevcut destekleme programlarının nasıl daha etkili kullanılabileceği ve çiftçilerin bu desteklerden nasıl daha fazla yararlanabileceği üzerine önerilerde bulunuldu.

Toplantıda katılımcılar, özellikle tarımda sürdürülebilirlik ve verimliliği artırma hedefleri doğrultusunda yapılan çalışmalar hakkında bilgi edinme fırsatı buldu. Çiftçiler, tarım politikalarındaki değişiklikler ve destekleme sistemlerindeki yenilikler hakkında sorularını yönelterek, detaylı cevaplar aldılar.

Yorum Yap
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Kars Haber Haberleri