Kars Nüfus Müdürü Tozlu uyardı!

Sürücülere uyarıda bulunan Kars İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü İsa Tozlu, “Eski tip sürücü belgesi sahibi vatandaşlarımızın yeni sürücü belgesi sahibi olmaları için son tarih 31.12.2024’ dür.

Ehliyetini yenilemeyen, eski tip sürücü belgesi sahibi 8 bin 105 kişinin, 31 Aralık 2024 tarihine kadar yeni tip ehliyete geçiş yapması gerekiyor. Bu tarihe kadar yeni tip ehliyete geçiş için 15 lira ödenecek. 31 Aralık’a kadar yeni tip ehliyete geçiş yapmayanlar için maliyet artıyor.

Sürücülere uyarıda bulunan Kars İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü İsa Tozlu, “Eski tip sürücü belgesi sahibi vatandaşlarımızın yeni sürücü belgesi sahibi olmaları için son tarih 31.12.2024’ dür. İlimiz genelinde eski tip sürücü belgesi sahibi kişi sayısı 8 bin 105 olup, vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için yılsonu yoğunluğunu beklemeden en kısa sürede İl ve İlçe Nüfus Müdürlüklerimize müracaat etmeleri gerekmektedir.” dedi.

Yorum Yap
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Kars Haber Haberleri