Kars Kent konseyi toplumsal dayanışma için bir arada!

Kars Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Kafkas Üniversitesi Güzel sanatlar fakültesi ,sanatla toplumsal dayanışmayı bir araya getirdi.

Kars Kent Konseyi Kadın Meclis Başkanı Başak Çantay yaptığı konuşmada;

"Gittiğiniz her yerde hikaye fikirleri arayın.
Her şeyden film yapılabilir: kulak misafiri olunan bir konuşma, güzel bir resim, bir haber. Hayatınızdaki önemli anlar, başkalarının yaşamları hakkında düşünceleriniz veya haberlerdeki gerçek olaylar, bir filmin ilham kaynağı olabilir.

Bugün izleyeceğimiz filmler toplumsal sorunların derinliklerine inen ve insanların hayatlarına dokunan birer hikaye sunuyor. Unutmamamız gereken bir noktaya değinmek istiyorum sanatın gücüyle toplumsal yaraların iyileştirilebileceğine inanmalıyız.'' dedi.

Çantay; ''Yapılan programda,günün gösterimi olarak,İthal Gelin Olduk, Sessizler, Doğanın Kucağında Tarih Yolculuğu filmlerini bizlerle buluşturan Kafkas Üniversitesi'nin Kıymetli Akademisyenlerinden Doktor öğretim üyesi Rahime Özgün Kehya ve öğrencilerine sonsuz saygı ve şükranlarımızı da ayrıca sunuyoruz" dedi.

Yorum Yap
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Kars Haber Haberleri