Kars İmam Hatip Lisesi mezunları bir araya geldi!

Kars Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Kars Önder İmam Hatip Mezun ve Mensupları Derneği'nin düzenlediği "Kars Önder İmam Hatip Mezunları Buluşması" Kars'ta yapıldı.

Kars Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Kars Önder İmam Hatip Mezun ve Mensupları Derneği'nin ortaklaşa hazırlamış olduğu geleneksel "Kars Önder İmam Hatip Mezunları Buluşması", dün Kars Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşti. Programa her dönemden ve her yaş grubundan mezunların yoğun bir ilgi ve katılım göstermeleri dikkatlerden kaçmadı.

Birçok mevkiden ve birçok iş ve meslek gurubundan mezunların iştirakiyle gerçekleşen program; mezunlar buluşması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ve Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayıp Okul Müdürü Abdullah Aras'ın selamlama konuşması ve Kars Önder İmam Hatip Mezun ve Mensuplar Derneği Başkanı Abdulkerim Yusufoğlu'nun açış konuşmalarıyla devam etti.

AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın ve Önder Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Turgut Özmüş'ün konuşmasının ardından anı paylaşımı ve serbest kürsü bölümüne geçildi. Bu bölümde söz alan Emekli Müftü Mustafa Özkesemen, İş Adamı Naci Yıldırım, Öğretmen Doğan Gül, Emekli İmam Kemal Nur ve diğer katılımcılar, anıları ve anlattıklarıyla bazen güldürürken, bazen de katılımcılar arasında duygusal anların yaşanmasına sebep oldu.

Programın sonunda sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen toplu hatıra fotoğrafı çekimi ve okul bahçesindeki yemek ve çay ikramı renkli görüntülerin oluşmasına sahne oldu.

Yorum Yap
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Yorumlar (8)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Kars Haber Haberleri