Volkan KARABAĞ / karsmanset.com
Gülçin öğretmenin girişimleriyle İstanbul Bahçeşehir Abdi İbrahim Ortaokulun 8. G sınıfı öğrencileri ve velileri 3 koli giyim eşyasını Iğdır’a gönderdi.
Matematik Öğretmeni Gülçin Yeşil, "Her yıl öğrencilerim kendi aralarında yeni yılda hediyeleşirlerdi. Bu sene farklı bir şey yapalım dedik, sınıfça herkes bir hediye getirdi. Öğrenci velilerimizde katkı sağladı, üç koli giyim eşyası oluşturduk. 7 yıl görev yaptığım Iğdır’a gönderdik. Türkiye-Azerbaycan Dostluk Dernekleri Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Öğretmeni Serdar Ünsal da gönderdiğimiz hediyeleri çeşitli ortaokul öğrencilerine dağıttı. Teşekkür ediyorum. Amacımız İstanbul - Iğdır arasında gönül köprüsü kurmaktı. Bunu başarıp hem kendi öğrencilerimi hem de Iğdır’daki öğrencileri mutlu etmeyi başardım.” dedi.
Türkiye-Azerbaycan Dostluk Dernekleri Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Öğretmen Serdar Ünsal da, Gülçin öğretmeni ve 8-G öğrencilerini ve duyarlılıklarından dolayı kutladı. Üncal: “Çok güzel bir çalışma yapmışlardır. Örnek bir davranıştır. Öğrenciler yeni yıl hediyesini alarak çok sevindiler. Belki içlerinde ilk defa yeni yıl hediyesi alan vardı. Gülçin öğretmen ve öğrencileri gönderdi bende aracılık yaptım. Hediyeleri tek okul değil birkaç okula paylaştırarak öğrencileri sevindirdik.” diye konuştu.
Yeni yıl hediyesini alan öğrenciler de Gülçin öğretmen ve veliler ile kardeş öğrenci arkadaşlarında teşekkür ettiler.