CHP İl Başkanı: ''Bugüne kadar böyle bir festivale tanık olmadım!''

CHP Kars İl Başkanı Onur Uludaşdemir, festival ile ilgili düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi :

Bugün, Susuz Eğitim Kültür ve Sanat Festivali’nin coşkusunu hep birlikte yaşadık. Bu etkinliğin en önemli yanlarından biri, bizleri bir araya getirerek unutulmaz anılar yaratmamıza vesile olmasıydı.

Gün boyunca birbirinden değerli yazarlarla, sanatçılarla buluştuk. Ancak bana göre bugün en dikkat çekici olan şey, çocuklarımızın yüzlerindeki mutluluktu. Bu festivalin gerçek kahramanları onlardı. Onlardan biri, yedi yaşındaki Barış, bana ‘festival’ nedir diye sorduğunda bilmiyordu, ama öğrenmek için buradaydı. İşte bu, bizler için ne kadar büyük bir anlam taşıyor. Çünkü bu festival, çocuklarımızın merakını uyandırdı, onlara yeni dünyaların kapılarını araladı.

Ben, 40 yaşında bir insan olarak, bugüne kadar böyle bir festivale tanık olamadığımı Barış’a dile getirdim. Bugün burada olmaktan, bu coşkuyu hep birlikte yaşamaktan büyük mutluluk duydum.

Özellikle Suavi’nin çocuklarla yaptığı final, hepimiz için unutulmazdı. Birlikte şarkılar söyleyip dans ettik, kocaman bir aile olduk. Hasret kaldığımız birliktelik ve eğlence, bugün burada yaşandı.

Bugün akın akın gelen insanlarımızla birlikte, hasret kaldığımız o birlikteliği ve coşkuyu yeniden yaşadık. Bu festival bize, kültürümüzün, sanatımızın ve en önemlisi çocuklarımızın geleceği için ne kadar önemli olduğunu bir kez daha hatırlattı."

Yorum Yap
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Yorumlar (11)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Kars Haber Haberleri