Arnavutköy’de çayırlık alanda çıkan yangın mezarlığa sıçramadan söndürüldü

Arnavutköy'de çayırlık alanda bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın mezarlığa sirayet etmeden kontrol altına alınarak söndürüldü.

Arnavutköy'de çayırlık alanda bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın mezarlığa sirayet etmeden kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangının başladığı anlar ve ekiplerin müdahalesi cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Yangın, saat 15.30 sıralarında Arnavutköy Boğazköy Yunus Emre Mahallesi'nde bulunan çayırlık arazide henüz bilinmeyen bir nedenle çıktı. Yangını fark eden vatandaşlar itfaiye ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ekiplerin müdahalesiyle yangın kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangın anları ve ekiplerin müdahalesi cep telefonu kamerası tarafından görüntülendi. Sıcak hava nedeniyle hızla yayılan yangının mezarlığa sirayet etmemesi için ekipler adeta seferber oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Türkiye Gündem Haberleri