Belediye başkanının şoförü öldürüldü!

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demirin şoförü Günday Hoş, dün gece çıkan tartışmanın ardından göğsüne aldığı bıçak yarası ile olay yerinde hayatını kaybetti.Koruması ise ağır yaralı!

Ardahan Belediyesinde çalışan ve resmi polis koruması verilmeyen CHP'li Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir'in özel korumalığını yapan Volkan Gök, şoförü Güntay Hoş ve Sezer Keleş isimli Ardahan Belediyesi temizlik işçisi gece saat 01.00 sırlarında gittikleri Damal Seyitören köyü sınırları içinde ki Ulgar Dağının eteğinde ki bir restoranda bilinmeyen bir nedenle tartıştılar.Seyitören (Seyd-i Viran) köylü oldukları öğrenilen Şafak Atmaca ile Kadir Sırbudak oturdukları masanın yanındaki masada oturan Ardahan Belediye Başkanının şoförü ve koruması olan Günday Hoş ile Volkan Gök ile bilinmeyen bir nedenle tartışamaya başladıkları ve tartışmanın kavgaya dönmesi üzerine bıçakların konuştuğu öğrenildi.

Yorum Yap
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Yorumlar (5)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ardahan Haber Haberleri