Araç motoruna giren kedileri kurtarmak için seferber oldular

Çorum'un Alaca ilçesinde bir aracın motor kısmına giren yavru kedileri kurtarmak için itfaiye ekipleri seferber oldu.

Çorum'un Alaca ilçesinde bir aracın motor kısmına giren yavru kedileri kurtarmak için itfaiye ekipleri seferber oldu. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saat süren çalışmasının ardından kediler kurtarıldı.

Olay, bu sabah saatlerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Ayhan Mahallesi Fevzi Çakmak Sokak'ta park halinde olan Muammer Yıldız'a ait 19 AEG 427 plakalı otomobilin motoruna iki kedi yavrusu girdi. Evinden aracına giden Yıldız aracını çalıştırmak istediği sırada aracın motor kısmından gelen kedi seslerini duydu. Arabasının motor kısmında kedi yavruları olduğunu gören ve kendi çabalarıyla çıkarmaya çalışan Muammer Yıldız kedileri çıkaramayınca Alaca Belediyesi itfaiyesinden yardım istedi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri kedileri kurtarmak için seferber oldu. İtfaiye ekipleri yaklaşık bir saat süren çalışmanın ardından yavru kedileri kurtardı. Daha sonra veteriner hekim kontrolünden geçirilen yavru kediler belediye hayvan barınağında kontrol altına alındı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Türkiye Gündem Haberleri