Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden antika tutkunlarına özel festival

Antalya Büyükşehir Belediyesi antika tutkunlarını bir araya getiriyor. 17-20 Ekim tarihleri arasında Karaalioğlu Parkı'nda düzenlenecek Antikacılar ve Nostalji Festivali'nde antika ürünlerin sergileneceği ve satılacağı stantların yanı sıra...

Antalya Büyükşehir Belediyesi antika tutkunlarını bir araya getiriyor. 17-20 Ekim tarihleri arasında Karaalioğlu Parkı'nda düzenlenecek Antikacılar ve Nostalji Festivali'nde antika ürünlerin sergileneceği ve satılacağı stantların yanı sıra dolu dolu etkinlikler ve konserler yer alacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antikacılar ve Nostalji Festivali ile geçmişin büyüsünü günümüze taşıyacak. Akdeniz Antikacılar ve Antika Sevenler Derneği ile birlikte düzenlenecek festival 17 Ekim Perşembe günü Karaalioğlu Parkı'nda açılıyor. Festivalde birbirinden değerli antika ürünler sergilenecek. Festivali ziyaret edenler antika eşyalar arasında nostaljik bir yolculuğa çıkacak.

Sahne etkinlikleri ve konserler

Antalya Büyükşehir Belediyesi, festivali ziyaret edecekler için dolu dolu etkinliklerin yer alacağı bir program hazırladı. 17 Ekim Perşembe günü saat 15.00'te ziyarete açılacak festivalde Ediz Çam DJ performansıyla ziyaretçileri ile buluşacak. 20.00'de ise Antalya Büyükşehir Belediyesi Bando ve Kent Orkestrası birbirinden güzel şarkıları ziyaretçiler için çalacak. 18 Ekim Cuma günü ise Ediz Çam DJ Performans, Burçin Karakurt ve Orkestrası sahne alacak. 19 Ekim Cumartesi günü Ediz Çam'ın DJ performansı, Konyaaltı Belediyesi Halk Oyunları ekibi dans gösterisi, İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Konseri festival alanını renklendirecek. Festivalin son günü olan 20 Ekim Pazar günü Ediz Çam DJ performansı ile alana gelen ziyaretçilere keyifli anlar yaşatacak. FHC Dans Okulu Gösterisi, Türkü Dostları Konseri ile festival sona erecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Türkiye Gündem Haberleri