Zonguldak İl Millî Eğitim Müdürlüğü duyurdu, 4006-TÜBİTAK Bilim Fuarları başvuruları açıldı

Zonguldak İl Millî Eğitim Müdürlüğü duyurdu, 4006-TÜBİTAK Bilim Fuarları başvuruları açıldı

Zonguldak İl Millî Eğitim Müdürlüğü, 4006-TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı'nın 4006-A ve 4006-B çağrılarını duyurdu.

Zonguldak İl Millî Eğitim Müdürlüğü, 4006-TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı'nın 4006-A ve 4006-B çağrılarını duyurdu. Program kapsamında, 5-12. sınıflar arasında eğitim veren resmi okullara bilim fuarı düzenlemeleri için destek sağlanacak.

Müdürlük, öğrencilerin öğretmenlerinin desteğiyle bilimsel projeler üzerinde çalışarak, iş birliği içinde yeni deneyimler kazanmasını amaçladıklarını belirtti. Yapılan açıklamada, "Çocuklarımızı ve gençlerimizi bilimsel çalışmalar yapmaya teşvik ediyoruz" denildi.

Programdan yararlanmak isteyen okullar, başvurularını 22 Kasım 2024 tarihine kadar yapabilecek. Başvuru süresi saat 17.30'da sona erecek. TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı, öğrencilerin bilimle buluşmasını ve araştırma becerilerini geliştirmesini amaçlıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Önceki ve Sonraki Haberler