Vali Polat'ın Kurum Ziyaretleri Devam Ediyor

Vali Polat'ın Kurum Ziyaretleri Devam Ediyor

​​​​​​​Vali Ziya Polat, kurum ziyaretleri kapsamında Telekom Müdürlüğü'nü ziyaret ederek, kurumun hizmetleri, yürütülen projeler ve ilimizin haberleşme altyapısı ile ilgili olarak Telekom Müdürü Ümit Orak'tan kapsamlı brifing aldı.

Kurum birimlerinde incelemelerde bulunan Vali Ziya Polat, personele çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Vali Ziya Polat, kurum ziyaretleri kapsamında Aras Elektrik Dağıtım A.Ş. İl Koordinatörlüğünü ziyaret ederek, kurumun hizmetleri, yürütülen ve planlanan projeler ve ilimizin elektrik altyapısı ile ilgili olarak İl Koordinatörü Zafer Demir'den brifing aldı.

Kurum birimlerinde incelemelerde bulunan Vali Ziya Polat, yürütülen iş ve işlemler ilgili bilgi aldı ve personele çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Vali Ziya Polat, özel sektör tarafından işletilen ve ilimizin en önemli sanayi kuruluşlarından Kars Çimento Fabrikası'nda incelemelerde bulunarak, çimento üretim aşamaları ve hazır beton laboratuvarının çalışmaları ile ilgili olarak Fabrika Müdürü Veli Çelik'ten bilgi aldı.

Vali Ziya Polat, fabrika çalışanları ile de bir araya gelerek bir süre sohbet etti.

d2-015.jpgdd3-001.jpgdddddddddddddddd4.jpg

Kaynak:İbrahim Yavalak

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler