Uludaşdemir, CHP'nin gerçekleşen kurultayını değerlendirdi

Uludaşdemir, CHP'nin gerçekleşen kurultayını değerlendirdi

CHP Kars İl Başkanı Onur Uludaşdemir, CHP'nin 20. Olağanüstü Tüzük Kurultayının, değişim ve yenilenme sürecinde çok önemli bir dönüm noktası olduğunu söyleyerek değerlendirmeler de bulundu.

CHP Kars İl Başkanı Onur Uludaşdemir açıklamasını şöyle sürdürdü: “Tüzük kurultayımızı tamamlayarak program kurultayımızı başlattık ve partimizin geleceğini şekillendirecek yeni bir dönemi açtık. 2007’den bu yana güncellenmemiş programımızı çağın gereksinimlerine uygun hale getirmek için kapsamlı çalışmalar yaptık. Türkiye’nin dört bir yanından gelen partililerimizin katkılarıyla anayasa değişikliği, ekonomik sorunlar, dış politika ve sosyal adalet gibi konuları ele aldık.
90’dan fazla masada, her masada 10’dan fazla partilimizin katkısıyla yürütülen bu süreçte, katılımcı demokrasiyi en üst seviyede uyguladık. Türkiye’nin dört bir yanından gelen görüşleri değerlendirerek dijitalleşmeye önem veren, katılımcı bir parti programı hazırlıyoruz.
Divan kurulu üyeliği ve moderatörlük gibi görevlerde bulunarak bu sürece katkıda bulunmak benim için büyük bir onur oldu. Bu çalışma, sadece bir parti programı değil, aynı zamanda halkımıza gerçek çözümler sunacak bir vizyonun başlangıcıdır. CHP, iktidara geldiğinde çağdaş, çoğulcu ve katılımcı bir demokrasi anlayışıyla ülkemizi yönetecektir.
Bu değişim sürecinde aktif olarak yer almak benim için gurur vericidir.” Dedi.

d33e73e7-8497-4b0d-a4d3-4826f3a7a314.jpg

Kaynak:İbrahim Yavalak

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler