Selimli öğrenciler Kars'ın tarihi yerlerini gezdi

Selimli öğrenciler Kars'ın tarihi yerlerini gezdi

KAFKAS Projesinin Şehrimi Tanıyorum alt faaliyeti kapsamında Selim Karahamza Zekariye Atilla Ortaokulu öğrencileri Kars’ın tarihi yerlerini gezdi.

Kars'ta uygulanan KAFKAS Projesinin Şehrimi Tanıyorum alt faaliyeti kapsamında Selim ilçesine Karahamza Zekariye Atilla Ortaokulu öğrencileri Kars’ın tarihi yerlerini gezdi. Öğrenciler öğret menleri ile birlikte Ani Ören Yeri, Kars Müzeleri ve bedesten bölgesini ziyaret ederek şehrin tarihi ve kültürünü yakından görme fırsatı buldu.

Kars genelinde belirlenen eğitim hedeflerine daha kolay ulaşılabilmesi, tüm okullar ve eğitim kurumlarında arzu edilen başarıya ulaşılması için yapılan çalışmaların bütününü oluşturuyor.
Proje kapsamında çocukların gelişimlerine katkıda bulunacak, başarılarını artıracak kitap okuma, eğlenerek öğrenme, zekâ oyunları, matematik şenlikleri, bilişsel beceri, manevi değerler eğitimi, proje yazma, deneme sınavları, sosyal-kültürel etkinlikler gerçekleştiriliyor.

Kaynak:Orhan Korkut

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Önceki ve Sonraki Haberler