Satranç turnuvası sona erdi

Satranç turnuvası sona erdi

Afyonkarahisar'da Çanakkale Deniz Zaferi etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilen Satranç Turnuvası Çiğiltepe Spor Salonu'nda tamamlandı.

Afyonkarahisar'da Çanakkale Deniz Zaferi etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilen Satranç Turnuvası Çiğiltepe Spor Salonu'nda tamamlandı.

Müsabakalarda 8 yaş ve altı, 10 yaş ve altı, 14 yaş ve altı ve açık kategorileri olmak üzere birçok sporcu katılım sağladı. Müsabakaların ardından başarılı olan sporculara ödülleri Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen tarafından takdim edildi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu konuyla ilgili açıklamasında "Satranç, sadece bir oyun değil, aynı zamanda strateji ve disiplin gerektiren bir zihin sporudur. Bu turnuva, geleceğin şampiyonlarını yetiştirmek için büyük bir adım. Çanakkale'deki satranç camiasının büyümesi ve gelişmesi için her türlü desteği vermeye devam edeceğiz" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Önceki ve Sonraki Haberler