Özel’in çağrısına Kars'da katıldı!

Özel’in çağrısına Kars'da katıldı!

CHP Kars İl Örgütü Genel Başkan Özgür Özel’in çağrısıyla ülke genelinde olduğu gibi Kars’ta da asgari ücretlinin, emeklinin, geçinemeyenlerin ve hakkını alamayanların hakkını aradı.

CHP Kars İl ve ilçe örgütleri saatler 21:00’i gösterdiği sırada adalet ve eşitlik için örgütlü dayanışmanın gücünü göstermek amacıyla il binasında hep birlikte ışıkları açıp kapatma eylemi gerçekleştirdi.

CHP Kars İl Başkanı Onur Uludaşdemir, eylem ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Ülke genelinde olduğu gibi Kars’ta da il ve ilçe örgütlerimiz olarak bu haklı mücadelemizde ezilenlerin yanında olduk. Hep birlikte, daha güçlü olabiliriz. Her zaman olduğu gibi bugün de adalet ve eşitlik için bir araya geldik. Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in de dile getirdiği gibi; ‘Eğer zam istiyorsan asgari ücret artsın, emekli maaşları bir asgari ücret kadar olsun. Bu nedenle ışıkları açıp kapatarak haklarımızı savunduk. Bizlere destek veren tüm il ve ilçe örgütlerimize ve duyarlı Kars halkına teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak:Mesut Adıgüzel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler