''Kredilerde geriye dönük faizlerin artması esnafı mağdur etti!''

''Kredilerde geriye dönük faizlerin artması esnafı mağdur etti!''

Kars Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Okay Ulakçı, 2024-2025 eğitim öğretim sezonu öncesi öğrenci servisleriyle ilgili açıklama yaptı.

"Okul servislerinin arkasındaki “Okul Taşıtı” yazısı ve ışıklı “Dur” tabelası son derece önem arz etmektedir." diyen Ulakçı açıklamasını şöyle sürdürdü:

"2024-2025 eğitim öğretim sezonu öncesi “Uyum haftası başladı ve okulların açılmasına kısa süre kala tüm tedbirlerimizi aldık. Şuan servis sayısında ve personel sayısında herhangi bir eksiğimiz yok. Velilerimiz de gönül rahatlığıyla çocuklarını servislere emanet edebilirler.

Okul servislerinin arkasındaki “Okul Taşıtı” yazısı ve ışıklı “Dur” tabelası son derece önem arz etmektedir. Servis aracı öğrenci aldığı ya da indirdiği zaman bu tabelayı yakar ve arkadaki araçlar bu tabelanın yandığını gördüğünde durmak zorunda kalırlar. Öğrenciler aracın durmasını ve rehber ablalarının araçtan inmesini beklemelidirler. Emniyet kemeri takmak zorunludur, ayrıca araçta yemek ve içmek yasaktır. Ayakta yolcu alınmaması, araç kapasitesinin aşılmaması çok önemli kurallardandır."

Kaynak:İbrahim Yavalak

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler