Kars'ta 'ŞİDDET' paneli düzenledi.

Kars'ta 'ŞİDDET' paneli düzenledi.

Kars Kafkas Üniversitesi, Dede Korkut Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet Özmen’in katıldığı panelde, “Şiddet ve Şiddetin Önlenmesi” konusu ele alındı.

Programa Milli Eğitim Müdürlüğü Rehberlik Araştırma Merkezi uzmanlarından Psikolojik Danışman Gizem Okçu ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünden, Sosyal Çalışma Uzmanı Seyhan Kaya katıldı.

Toplumun her kesimini yakından ilgilendiren şiddet ve şiddete karşı alınacak tedbirlerin her platformda ele alınarak incelenmesinin önemi her geçen gün artmaktadır. Kars’ta böyle bir toplantının yapılmış olması oldukça önemlidir. Bu tür toplantıların şiddete karşı duyarlılık geliştirme bakımından önemli olduğu vurgulanan toplantı, “Şiddete Sıfır Tolerans” vurgusuyla tamamlandı.

Düzenlenen panele İl Milli Eğitim Şube Müdürü Yener Karakuş ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Abdullah Aldemir ile öğretmenler ve Kars Fen Lisesi ile Anadolu Liselerinde öğrenim gören öğrenciler katıldı.

Kaynak:Hatice Kavşut

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Önceki ve Sonraki Haberler