Kars'ta "Kaymakamlar Toplantısı" gerçekleştirildi.

Kars'ta "Kaymakamlar Toplantısı" gerçekleştirildi.

Kars Valisi Ziya Polat'ın başkanlığında "Kaymakamlar Toplantısı" gerçekleştirildi.Vali Yardımcılarımız ve Kaymakamlarımızın katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda; ilçelerimizde yürütülen çalışmalar değerlendirildi.

Vali Ziya Polat’ın başkanlığında; halkın huzur ve güvenliğini sağlamak üzere kolluk kuvvetlerince Kars genelinde gerçekleştirilen genel asayiş-güvenlik çalışmaları ile sınır güvenliği ve düzensiz göç konularının değerlendirildiği “İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı” Kars'ta gerçekleştirildi.

Toplantıda, ilçelerde artan güvenlik önlemleri ve asayiş durumu değerlendirildi. Halkın güvenliği ve alınacak tedbirler masaya yatırıldı. Toplantıda, ilçelerde suç oranlarını azaltmak, vatandaşların güvenliğini artırmak ve toplumsal huzuru sağlamak amacıyla çeşitli stratejiler üzerinde duruldu.

Toplantıda ayrıca, vatandaşların da güvenlik konusunda daha aktif bir rol oynaması gerektiğine vurgu yapıldı. Toplantı yapılan değerlendirmelerin ardından sona erdi.

Kaynak:Neriman Yalçın

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Önceki ve Sonraki Haberler