Kars'ta Gazze’ye düzenlenen saldırılar kınandı.

Kars'ta Gazze’ye düzenlenen saldırılar kınandı.

Kars'ta bir araya gelen STK’lar, İsrail’in Gazze’ye düzenlediği saldırıları kınadı.

Kars Sultan Alpaslan Külliyesi önünde bir araya gelen STK’lar ellerinde dövizler ve pankartlarla Faikbey Caddesinde yürüyerek, Valilik Parkına geldi.

Burada açıklama yapan STK Başkanları;

''Çocukları öldürmeyi itikatlarının gereği sayan devlet görünümlü sapkın terör örgütü emperyalist sistemin koruması altında bölgeyi kan gölüne çeviriyor ve soykırım siyasetini bütün bölgeye yayıyor.

Tarihin hiçbir döneminde ve dünyanın başka hiçbir yerinde katilin, soykırımcının bu kadar desteklendiği başka örnek yoktur!

Batılı emperyalist güçler İslam’a ve Müslümanlara olan düşmanlıklarını İsrail denen Siyonist katil çete eliyle gerçekleştiriyor.

Söz konusu Müslümanlar olunca bugüne kadar iddia ettikleri demokrasi, insan hakları, özgürlük gibi bütün değerlerini çiğnemeleri bundan.

Bir düşünün, kendilerinin dışındakilere “insanımsı” diyebilecek kadar insanlıktan çıkmış ırkçı bir rejim ve inançla karşı karşıyayız.

Aklın, idrakin ve vicdanın rafa kalktığı bu kör bir inanç emperyalizmin desteği ile dünyayı bir cehennem çukuruna sürüklüyor.'' dediler.

karsmanset-com4-003.jpg

Kaynak:Nuran Karahal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Önceki ve Sonraki Haberler