Kars'ta CHP’li Başkanlardan Anlamlı Ziyaret

Kars'ta CHP’li Başkanlardan Anlamlı Ziyaret

CHP Kars İl Başkanı Onur Uludaşdemir, Selim Belediye Başkanı Barış Koç ve Susuz Belediye Başkanı Oğuz Yantemur, örnek bir dayanışma ve vefa göstererek Kars’ın sevilen isimlerinden “Cumhuriyet kadını” olarak tanınan Çimen Teyze’yi ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında duygusal anlar yaşanırken, Çimen Teyze'nin tecrübeleri, hayat hikayesi ve ülkeye dair verdiği mesajlar heyet üzerinde derin bir etki bıraktı.

CHP Kars İl Başkanı Onur Uludaşdemir, ziyarete dair yaptığı açıklamada, “Bugün Cumhuriyet kadını, çınarımız Çimen Teyze’yi belediye başkanlarımızla birlikte ziyaret ettik. Tecrübeleriyle bizlere ışık tuttu, anlamlı tavsiyelerini dinledik,” ifadelerini kullandı.

Ziyaret sırasında Çimen Teyze, erken seçim çağrısına ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun özgürlüğü için başlatılan imza kampanyasına da destek verdi. Ziyarette duygu dolu anlar yaşanırken, Çimen Teyze’nin kararlı duruşu ve net mesajları dikkat çekti.

Kaynak:Tayfun Kaya

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
14 Yorum
    Önceki ve Sonraki Haberler