KARSET'in  Satış Şubesi Açıldı

KARSET'in Satış Şubesi Açıldı

Kars’ın hayvanından elde edilen ürünlerin, markalaşarak satışa sunulduğu, Kars’a özgü et lezzetinin satışının yapılacağı iş yeri kazım paşa caddesinde hizmete açıldı.

TKDK destekli Organize Sanayi Bölgesinde Kars hayvanının etini işleyerek ulusal ve uluslararası pazara inen KARSET Et Entegre Tesisi istihdam açısından da bölgeye katma değer sağlıyor. Tarladan sofralara sloganıyla hareket eden işletme, mezbahanede kesilen Kars’ın hayvanını işletmede kavurma ve sucuk gibi ürünlere çeviriyor. Paketleme işleminin ardından ürünler raflardaki yerini alıyor.

İşletmede üretilen ürünlerin satışının yapılacağı iş yeri hizmete açıldı. AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, Belediye Başkanı Ötüken Senger, KARSET Et Entegre Tesisi sahiplerinden Faruk Yavuz ve davetlilerin katıldığı açıl töreni dualarla yapıldı. Kurdele kesimi öncesi açıklama yapan Milletvekili Çalkın, “İlk defa Kars’ta kendi ürünlerimizi işleyebildiğimiz ve bunu satışa sunabildiğimiz ürünlerin yer aldığı iş yerinin açılışını gerçekleştiriyoruz. İnşallah bundan sonra Kars’ın meralarında, organik otlayan hayvanların etiyle üretilen kavurma, sucuk gibi ürünlerin tüm Türkiye genelinde en iyi markalar arasında yer alacak. Kars’ta bir adım atıldı bunun daha da gelişerek büyüyeceğini ümit ediyorum.” dedi.

Açılışın ardından davetliler iş yerini gezerek ürünler hakkında bilgi aldı.

dsc-0280.jpg

dsc-0282.jpg

dsc-0284.jpg

dsc-0294.jpg

Kaynak:Hatice Kavşut

Önceki ve Sonraki Haberler