Kars polisinden kaçak telefon operasyonu

Kars polisinden kaçak telefon operasyonu

Kars’ta 2 ayrı iş yerine operasyon düzenleyen polis, 24 adet gümrük kaçağı telefon, 32 adet gümrük kaçağı airpods kulaklık ve 27 adet akıllı saat ele geçirdi.

Kars’ın Sarıkamış ilçesinde 2 ayrı telefoncu dükkanında kaçak telefon ticareti yapıldığı bilgisine ulaşan İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, Kars Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde harekete geçti.

Adresleri belirlenen 2 ayrı dükkanı teknik ve fiziksel takibe alan KOM ekipleri, bir süre yapılan takibin ardından operasyon için düğmeye bastı. 2 ayrı iş yerine eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonda 24 adet gümrük kaçağı telefon, 32 adet gümrük kaçağı airpods kulaklık ve 27 adet akıllı saat ele geçirildi.

Olayla ilgili B.B (28) ve D.S (20) isimli şahıslar hakkında “5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet” suçundan adli işlem yapıldı.

51556ebb-658a-4d31-b905-019a7855cc4d.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
1 Yorum
  • Yanlız Kurt / 26 Eylül 2023 20:55

    Doğubayazıtta ığdırda kaldırıma tezgah açılarak satılıyo hic kimse ses çıkartmıyo tüm kıyamet kars ve karslının başına kanun ülkemin her yerine aynı deilmi yoksa bizim bilmediğimiz kanunlarmı var yerine göre işlem uygulama bilen varsa izah etsin.. bir vatandasım bunu bilmek hakkımdır..

    Yanıtla (3) (0)
Önceki ve Sonraki Haberler