Kars Gençlik Merkezi, Türkiye 3.'sü Oldu

Kars Gençlik Merkezi, Türkiye 3.'sü Oldu

Kars Gençlik Merkezi, Halk Oyunları Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye 3.'sü Oldu

Kars Gençlik Merkezi, Ankara'da düzenlenen gençlik merkezleri arası halk oyunları Türkiye Şampiyonası'nda büyük bir başarıya imza atarak Türkiye 3.'sü oldu. Erzincan'da gerçekleştirilen grup yarışmasında Doğu Anadolu Bölgesi birincisi olarak finale yükselen Kars Gençlik Merkezi, bu başarıyla Ankara'da Kars'ı ve Doğu Anadolu Bölgesi'ni temsil etti.

Gençlik Merkezi'nin halk oyunları antrenörü Hasan Kankılıç, bu yıl ilk kez düzenlenen gençlik merkezleri halk oyunları yarışmasında Kars'ı en iyi şekilde temsil ettiklerini belirtti. Kankılıç, sporcuların özverili çalışmaları sayesinde bu başarıyı elde ettiklerini ve bu tür yarışmaların kendilerini bir sonraki etkinlikler için daha da motive ettiğini ifade etti.

Kankılıç, "Bir sonraki yarışmalarda Türkiye 1.'si olmak için elimizden geleni yapacağız. Halk oyunları camiasının ve Kars'ımızın şüphesi olmasın; kültürümüzü en güzel şekilde sergileyerek daha büyük başarılara doğru ilerleyeceğiz" dedi.

Ayrıca, Gençlik Merkezi'nin elde ettiği başarıda büyük destekleri olan Gençlik Hizmetleri Müdürü Fahrettin Turan'a, Gençlik Spor İl Müdürü Ayhan Yüreğir'e, Gençlik Merkezi Müdürü ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

1c11a87f-61e9-4b4e-a323-f4b8963f35c4.jpg

5e570cdc-035f-4538-b3a2-efb43c75a0a5.jpg

Kaynak:İbrahim Yavalak

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Önceki ve Sonraki Haberler