Kars Belediyesi’nden Yaşlılara Anlamlı Destek: Başkan Senger, İftar Sofrasında Büyüklerle Buluştu

Kars Belediyesi’nden Yaşlılara Anlamlı Destek: Başkan Senger, İftar Sofrasında Büyüklerle Buluştu

Kars Belediyesi’nin yürüttüğü Yaşlı Destek Programı (YADES) kapsamında Evde Yaşlı Bakım Hizmeti alan büyükler, Belediye Başkanı Prof. Dr. Ötüken Senger’in katılımıyla düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

İftar yemeğinde yaşlı vatandaşlarla samimi sohbetler eden Başkan Senger, onların taleplerini dinleyerek belediyenin sunduğu hizmetlerle ilgili görüş alışverişinde bulundu. Büyüklerin dualarını almanın kendileri için büyük bir onur olduğunu belirten Başkan Senger, “Tecrübeleri ve hayat hikâyeleriyle bizlere rehberlik eden kıymetli büyüklerimiz, her zaman baş tacımızdır. Onların yaşamlarını kolaylaştırmak için çalışmaya devam edeceğiz,” dedi.

Kars Belediyesi’nin YADES projesi çerçevesinde sunduğu Evde Yaşlı Bakım Hizmeti, yaşlı bireylerin sosyal hayattan kopmamalarını ve ihtiyaçlarının düzenli olarak karşılanmasını sağlıyor. Belediye yetkilileri, bu tür sosyal projelerin artarak devam edeceğini vurguladı.

Program, iftar sonrası yapılan dualarla sona erdi.

f66b13c4-ba25-482c-9118-63aa5d14561b.jpeg

Kaynak:Nuran Karahal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
1 Yorum
  • Digorlu deli / 29 Mart 2025 23:02

    Hayır dua iyidir
    Yeryüzünde yaşayan sebi çocuklar olmasa
    Yeryüzünde yaşayan beli bükülmüş ihtiyarlarınız
    Olmasa
    Yeryüzünde yaşayan hayvanat olmasa
    Belalar sel gibi gelirdi
    Ne oldu ramazan bitti
    Yarı herkes aynı tutanda tutmayan da bir
    Ama ne acıdırki sokaklarda yaşlısı genci
    Sanki ALLÂH a savaş açar gibi inadına yediler
    Eskiden yiyenler bir tenhaya çekilirdi oda bitti
    Hala rahmet hala bereketmi arıyorsun
    Demekki burda oruç kime farz
    MÜSLÜMANA
    Hasta olabilirsin dayanamayabilirsin
    Ama biraz edepli ahlaklı olmak lazım
    Oruç'un AKP lısı
    Oruç'un CHP lısı MHP lısı
    DEMLi si fark etmez
    ALLÂH her canlının ALLÂH İDİR
    Hiç oruç tutan bir??? Gördünüzmü

    Yanıtla (0) (0)
Önceki ve Sonraki Haberler