Kağızman'da halk ile iç içe belediyecilik

Kağızman'da halk ile iç içe belediyecilik

Kars’ın Kağızman ilçesi belediye başkan yardımcısı Güner Hatay, ilçe halkı ile iç içe belediyecilik anlayışını devam ettirdiklerini söyledi.

Daha güzel bir Kağızman için çalışmalarını aralıksız sürdürmekte olduklarını belirten Güner Hatay, ilçe merkezinde devam eden yol yama çalışmalarını yerinde inceledi.

İncelemeleri sırasında yüklenici firma yetkileri ve belediyenin yetkili personelinden çalışmalar ile ilgili olarak bilgi alan Belediye Başkan Yardımcısı Güner Hatay, ilçeyi daha yaşanılır bir hale getirmek için mesai harcadıklarını söyledi.

İncelemelerinin ardından yüklenici firma yetkilerine ve belediye çalışanlarına kolaylıklar dileyen Kağızman Belediye Başkan Yardımcısı Güner Hatay, “Kağızman ilçe merkezinde devam eden yol yama çalışmalarını yerinde inceledik. Halkımızla iç içe belediyecilik anlayışımız ile daha güzel bir Kağızman için çalışmalarımızı aralıksız sürdürmekteyiz. Bu çalışmalar sırasında bizlere destek veren ve anlayışla karşılayan vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. İlçemizi daha yaşanılır bir hale getirmek için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz.” dedi.

Kaynak:Tayfun Kaya

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Önceki ve Sonraki Haberler