Kağızman'da 100 metrelik Türk bayrağı eşliğinde yürüyüş  yapıldı

Kağızman'da 100 metrelik Türk bayrağı eşliğinde yürüyüş yapıldı

Kağızman ilçesinin düşman işgalinde kurtuluşunun 104. yıldönümü etkinlikleri kapsamında 100 metrelik Türk bayrağı eşliğinde yürüyüş gerçekleştirildi.

Gündüz yapılan programın ardından akşam saat 18 .00 itibarıyla Kağızman kaymakamlığı bünyesinde bayrak yürüyüşü düzenlendi.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Mehteran takımının akşam saat 18.00 da istiklal alanında verdiği konserden sonra ,100 metrelik Türk Bayrağı eşliğindeki yürüyüş ile devam etti. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı Mehteran Takımı eşliğinde istiklal alanında başlayan yürüyüş; Şehitlik Caddesi, Hasan acara Caddesi, ve İstiklal Caddesi’nin ardından Kars caddesi ve istiklal Meydanı’nda sonlandı. Yürüyüşün ardından meydanda vatandaşlar ellerinde Türk bayraklarıyla mahalli sanatçıların söylediği bir birinden güzel türküler eşliğinde halaylar çekerek doyasıya eğlendiler,

Etkinliklere ayrıca kamu kurum ve kuruluşların yanı sıra vatandaşlardan yoğun olarak katılım sağlandı.
Vatandaşlar, bu güzel bayrak yürüyüşünün düzenlenmesinde desteklerini esirgemeyen başta İlçe Kaymakamı Okan Daştan ve ilçe Spor Müdürü Aladdin Karagöl olmak üzere emeği geçem herkese teşekkür ettiler.

Kaynak:Neriman Yalçın

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Önceki ve Sonraki Haberler