Kağızman doğalgaza kavuşuyor!
Kağızman’da evlere doğalgaz kutusu konuldu, boru hattı çekilmeye başlandı.
Volkan KARABAĞ
Kars’ın Kağızman ilçesinde altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından evlere doğalgaz kutusu konulmaya başlandı. İlçede haziran ayında başlanan doğalgaz alt yapı çalışmaları sona yaklaşıyor.
AK Parti Kağızman İlçe Başkanı Nuri Turan, ikinci aşamada evlere doğalgaz boru hattı çekilmeye başlandığını belirterek, "Yaklaşık 40 kilometrelik doğalgaz altyapı kazı çalışmalarının tamamlanmasının ardından bu kış ilk etapta Şahindere Mahallesi sakinlerini doğalgazla buluşturacağız. İnşallah seneye de ilçenin birçok mahallesi doğalgaz kullanmaya başlayacak. Bizler AK Parti olarak verdiğimiz her sözü yerine getirdik ve sözümüzün arkasındayız. Özellikle Sayın Bakanımız Ahmet Arslan ve Milletvekilimiz Sayın Adem Çalkın'a desteklerinden dolayı teşekkür ederim" dedi.
Belediyede talan var yetişen alıyor.Arkadaşlar Kağızman belediye başkanı kimdir. Belediyenin parası ile evini yaptıran Fırat Nuray mı , yılda 3 ay işe giden Melih Köroğlu mu, yoksa Nevzat başkan mı tercih sizin.
Yanıtla (2) (0)Nevzat Baskan Çemçeden doğalgaz getirecek.Selimden geleni kabul etmiyor.
Yanıtla (2) (0)Doğalgazın gelmesi için çok çaba sarf eden belediye başkanımız Nevzat Başkana teşekkürlerimizi sunarız.
Yanıtla (2) (3)Nevzat başkanın yiyorsa belediyenin gelir gider kalemlerini halka açıklasında görelim. Bir de ailesi üzerine olan gayrimenkulleri açıklasın. Tabii yerse
Yanıtla (3) (2)Herşeyi karalayacağına,senin varsa belgen git şikayet etsene!3 yıldır kağızmandayım,halkla beraber bir başkanınız var,insanlar camilerde,iyilikte herşeye layık.
Yanıtla (3) (1)Ben bir Kağızmanli olarak çalışmalari görmüyorum. Çalışmalar gece mı yapılıyor halk hiç görmüyor.
Yanıtla (2) (0)Lagospark civarındaki binalara tesisat döşendi
Yanıtla (0) (1)KAĞIZMANA KUTU VAR KARS MERKEZDE YAŞLILARA YOK İ
Yanıtla (0) (0)