Galler, Uluslar Ligi maçı için Karadağ'da geç bir stat değişikliğiyle karşı karşıya kalabilir

Galler, Uluslar Ligi maçı için Karadağ'da geç bir stat değişikliğiyle karşı karşıya kalabilir

Galler, Uluslar Ligi maçı için Karadağ'da geç bir stat değişikliğiyle karşı karşıya kalabilir

Podgorica Ulusal Stadyumu'nun zemini, gelecek ay Galler'i ağırlamak için yeterince iyi durumda olmayabilir (Owen Humphreys/PA) Podgorica Ulusal Stadyumu'nun zemini, gelecek ay Galler'i ağırlamak için yeterince iyi durumda olmayabilir (Owen Humphreys/PA) (PA Arşivi)

Galler'in Karadağ'a yapacağı Uluslar Ligi seyahati için maçın oynanacağı yer, 21 Eylül'deki karşılaşmadan iki hafta önce Podgorica Ulusal Stadyumu'nun kötü durumdaki zemininden dolayı değiştirilebilir.

UEFA müfettişleri pazar günü Podgorica zeminini inceledi ve başkentte maçın oynanması konusunda ciddi endişeleri olduğu anlaşıldı.

Fotoğraflar, zeminin bazı yerlerinde çukurlar ve büyük çim eksikliği gösteriyor. Yerel kulüp Buducnost, yakın zamanda oynanan Avrupa Konferans Ligi eleme maçını başka bir mekana taşımak zorunda kaldı.

Niksic'in Şehir Stadyumu şimdi Galler maçına ev sahipliği yapabilir ve UEFA müfettişleri pazartesi günü Karadağ'ın ikinci şehri olan Niksic'i ziyaret etti.

Ancak Niksic, daha önce hiç bir A milli maça ev sahipliği yapmamış olup, 5.000 kapasiteli stadyumun böyle maçlara ev sahipliği yapma kriterlerini karşılayıp karşılamadığına dair endişeler var.

UEFA'nın salı günü maçın nerede oynanacağını açıklaması bekleniyor.

Galler Futbol Federasyonu CEO'su Noel Mooney Western şunları söyledi: “Haftalardır Podgorica'da yeni bir zemin döşenmesini istiyoruz. Bunun zamanında olup olmadığını göreceğiz ama salı günü maçın nerede oynanacağını öğreneceğiz.”

Mekan değişikliği, geçen hafta Podgorica'ya bir saha ziyareti yapan FAW yetkilileri ve başkentte konaklama rezervasyonu yapan 700 Galler taraftarı için baş ağrısına neden olacak.

Kaynak:Neriman Yalçın

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Önceki ve Sonraki Haberler