Digor’da menfez yapımı sürüyor
Digor’da köylere menfez ve köprü yapımı sürüyor. Özel İdare ekiplerince yürütülen çalışmalarının tamamlanmasına kısa süre kaldı.
Kars’ın Digor ilçesi Kaymakamı Orhan Gazi Karakaş, beraberindeki Kars İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Yağcı ile birlikte köylerde yapımı devam eden menfez ve köprüleri yerinde gördü. Karakaş yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı.
Sonbaharın en sıcak günlerinin yaşandı Kars’ta İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği’nce köylerde yapımı devam yol, köprü, menfez ve su depoları çalışmalarının kar yağmadan tamamlanması için ekipler yoğun çaba sarf ediyor.
Digor’a bağlı bir çok köyde aynı anda devam eden çalışmalar köylülerin yüzünü güldürürken, Kaymakam Karakaş ve İl Genel Meclisi Başkanı Yağcı ise yapılan çalışmaları bizzat bölgeye gelerek yerinde inceliyor.
Kaymakam Orhan Gazi Karakaş, yetkililerden yürütülen çalışmaların biran evvel bitirilmesini istedi. Bir süre köylülerle de sohbet eden Karakaş, daha sonra ilçe merkezine döndü.
Ahmet arslan o zaman neden ak Parti'ye çalışmadı oyları nereye yönlendirdi onu Karslı çok iyi biliyor.karsa hiçbir şey yapmadılar sadece yandaslariyla vurgunu vurdular.ak parti burnu iki karış havada kibirli il başkanıyla yola çıkarsa Kars'ta biter .karsta eğitimli donanımlı mütevazı alçak gönüllü aday olmazsa yılların akp lisi bile artık oy vermez bütün müdürler amirler eğitimi olmayan cahil siyasetcilerden bıkmış.milletin oyu ile Gelip millete Tepeden bakanlar gitsin artık
Yanıtla (1) (0)Şundan emin olabilirsiniz AKPARTİ KARS'TA BİRİNCİ PARTİ OLUYORSA SAYIN BAKANIMIZ AHMET ARSLAN BEYİN ÇALIŞMALARI VE HALKIMIZIN ONA OLAN GÜVENİ, DESTEĞİ SAYESİNDE OLMUŞTUR. 7 HAZİRAN SEÇİMLERİNE GİDELİM SAYIN BAKANIMIZ AHMET ARSLAN BEYİN ADAY GOSTETILMEDİĞİ SEÇİMDEKİ OY ORANINA BAKMANIZI TAVSİYE EDERİM. NAÇİZANE ÖNERİM SAYIN BAKANIMIZ AHMET ARSLAN EĞER ADAY OLMAZSA BU SEÇİMDE, BU İL YÖNETİMİYLE EN BÜYÜK HÜSRAN YAŞAYACAĞIZ. KARS MANŞETE ÖNERİMDİR, HALKIN İÇİNE İNİN ÖYLE HABER YAPIN. DEMEDİ DEMEYİN. EMEKLERİMİZE YAZIK GERÇEKLERİ GÖRÜN....
Yanıtla (1) (4)Allah Rızası için ulaştırma bakanı olan bir insanın memleketinde karakurt baraj yolu 4 senede. Kagizman igdir yolu hiç yapılmadan bakanın kendi ilçesinin yolu daha bitmeden Kağızman agri yolu halen ilk günkü gibi Aktaş çıldır Cumhuriyetten kalma. Akyaka yolu yine Cumhuriyetin hatırası gelmiş bakandan bahsediyorsun ayıptır.Goz var izan var.
Yanıtla (2) (1)Akp il başkanı halkı dinliyomuş duyda inanma 20 senedir yükledikleri yetmedi şimdimi dinlemek akıllarına geldi
Yanıtla (3) (0)Seçime hazırlık yapıyor Aa. Yoksa milleti düşündüğü mü var
Yanıtla (2) (0)