Digor'da çocuklara yönelik faaliyetler devam ediyor

Digor'da çocuklara yönelik faaliyetler devam ediyor

Kars’ın Digor ilçesi Belediye Başkanı Adem Oyman, temel belediye hizmetlerinin yanında çocuklara yönelik faaliyetlere de öncelik verdiklerini söyledi.

Minik öğrencileri makamında kabul eden Belediye Başkanı Adem Oyman, aynı zamanda spora da önem verdiklerini söyledi. İlçede eğitim ve öğretim gören öğrencileri spora yönlendirmek için çalışma başlattıklarını da belirten Digor ilçesi Belediye Başkanı Adem Oyman, “İlçemizde belediyemizin asli faaliyetlerinin yanı sıra sosyal sorumluluk gerektiren faaliyetlerini de gerçekleştirmeye gayret ediyoruz. Öncelikli olarak ilçemizde başta temizlik olmak üzere, yol, su, kanal, kaldırım gibi hizmetleri eksiksiz olarak devam ettirmeye gayret sarf ediyoruz. Okulların açıldığı bu günlerde çocuklarımıza yönelik faaliyetler de yapıyoruz. Öğrencilerimize çeşitli spor kıyafetleri hediye ettik. Özellikle minik öğrencilerimizi spora yönlendirmek gerekiyor. Çocuklarımızın sağlıklı bir geleceğe ve gençliğe sahip olmaları için sporun önemi son derece önemlidir. Çocuklarımızın spora minik yaşta başlamaları da bir o kadar değerlidir." dedi.

Kaynak:Neriman Yalçın

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Önceki ve Sonraki Haberler