Digor artık daha güzel ve temiz!

Digor artık daha güzel ve temiz!

Digor Belediye Başkanı Adem Oyman, göreve geldikleri ilk günden beri ilçe merkezinin temizliğini öncelikleri arasına aldıklarını söyledi.

Belediye personeli ile birlikte ilçeyi ter temiz bir hale getirdiklerini de belirten Başkan Oyman, ilçe halkının da desteğini aldıklarını söyledi.

Daha önce atıl halde bulunan iş makinesi kepçeyi de tamir ettirerek, ilçe halkının hizmetine soktuklarını da belirten Digor Belediye Başkanı Adem Oyman, “Digor’un bizimle birlikte çehresi değişti, Digor temiz ve bakımlı bir ilçe oldu. Belediye personelimizle birlikte mesai harcayarak ilçeyi temiz tutmaya çalışıyoruz. Halkımız da bizlere destek veriyor. Halkımızdan özellikle isteğimiz; çöplerini çöp konteynırlarına ve çöp kutularına bırakmalarını rica ediyoruz. “dedi.

Daha önce atıl halde bulunan kepçeyi de tamir ettirerek halkın hizmetine soktuklarını da dile getiren Başkan Oyman, “Iğdır’da acil ihtiyacımız olan bir kepçe satın alacaktık. Belediyenin SGK borcu olduğu için alamadık. Ben de daha önce çalışamaz durumda olan kepçeyi tamir ettirerek, hizmete soktum. Kıt imkanlarla ve olanaklarla hizmet etmeye devam ediyoruz. İlçe merkezindeki yolarımızı ve kanallarımızı da yaparak ilçemizi daha yaşanılır bir hale getirmeye gayret ediyoruz” diye konuştu.

Kaynak:Bülent Ertaş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler