Çocukluk hayalini gerçeğe dönüştürdü, öğrencilere kitap sevgisini aşılıyor

Çocukluk hayalini gerçeğe dönüştürdü, öğrencilere kitap sevgisini aşılıyor

Muğla'nın Menteşe ilçesi kırsal Dağpınar Mahallesi'nde yaşayan Neriman Gökdere, kendi imkanlarıyla kurduğu Balgök Kütüphanesi ile kitap sevgisini aşılamaya devam ediyor.

Muğla'nın Menteşe ilçesi kırsal Dağpınar Mahallesi'nde yaşayan Neriman Gökdere, kendi imkanlarıyla kurduğu Balgök Kütüphanesi ile kitap sevgisini aşılamaya devam ediyor. Çocukluk hayalini gerçekleştiren Gökdere'nin anlamlı girişimine, Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay da destek verdi.

Balgök Kütüphanesi'ne 101 adet kitap bağışlayan Emre Çay kütüphanenin sağladığı katkıyı takdir ederek okuma alışkanlığını kazandırmayı hedeflediklerini vurguladı. Çay, bu tür hizmetlerin eğitimin yaygınlaşmasına büyük katkı sağladığını ifade etti. Ziyaret sırasında Neriman Gökdere, çocukluğundan bu yana yazdığı şiirlerden oluşan "Hayıt Kokusu" adlı kitabını Çay'a hediye etti. Gökdere, bu girişimin çocukların okumasını artırmadaki önemine dikkat çekerek Çay'a ziyaretlerden dolayı teşekkür etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Önceki ve Sonraki Haberler