Başkan Uludaşdemir, Sarıkamış'ta!

Başkan Uludaşdemir, Sarıkamış'ta!

CHP Kars İl Başkanı Onur Uludaşdemir, "Bu tür buluşmalar, hem parti içindeki dayanışmamızı güçlendirmek hem de geleceğe yönelik stratejilerimizi daha sağlam temellere oturtmak açısından büyük önem taşıyor." dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kars İl Başkanı Onur Uludaşdemir, partisinin Sarıkamış ilçe Başkanlığını ziyaret etti.

Başkan Uludaşdemir yaptığı açıklamada, "Bugün Sarıkamış İlçe Örgütümüzü ziyaret ederek, İlçe Danışma Kurulumuz ile oldukça verimli bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik. Bu tür buluşmalar, hem parti içindeki dayanışmamızı güçlendirmek hem de geleceğe yönelik stratejilerimizi daha sağlam temellere oturtmak açısından büyük önem taşıyor. Sarıkamış’taki partili arkadaşlarımızın gösterdiği misafirperverlik ve sundukları değerli katkılar için kendilerine gönülden teşekkür ediyorum. Bu değerlendirme toplantılarını her üç ayda bir düzenleyerek, partimizin geleceğini daha güçlü adımlarla inşa etmeyi hedefliyoruz. Hep birlikte, Cumhuriyet Halk Partisi’ni daha da ileriye taşımak için kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz." ifadesini kullandı.

Kaynak:Bülent Ertaş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler