Başkan Senger talimat verdi,kaldırım yeniden yapılıyor!

Başkan Senger talimat verdi,kaldırım yeniden yapılıyor!

Geçtiğimiz günlerde,Kars'ta bir otel'in kaldırımı sökerek araç parkı yapması,tepkilere neden olarak kamuoyunda gündem olmuştu.

Karsmanset.com'un geçtiğimiz günlerde haber yaptığı,Atatürk caddesinde ki özel bir otel'in önündeki kaldırımı sökerek otel'e ait özel araç parkı yapması tepkilere neden olmuştu.Kars Belediye Başkanı Ötüken Senger ekiplerine vermiş olduğu talimatla,yaya geçişini kapatan bu işgale son verdi!

Başkan Senger yapmış olduğu açıklama da: ''Biz göreve gelmeden önce ne söz verdiysek hepsinin arkasındayız,'Beytül mal' bizim kırmızı çizgimizdir,gecemizi gündüzümüze katarak bu şehir için çalışıyoruz bundan kimsenin şüphesi olmasın'' dedi.

Başkan Senger Kars Belediyesinin çok kısıtlı maddi imkanlarla mücadele ettiğini belirterek,Bu kısıtlı imkanlarla Kars'a hizmet etmeye çalışıyoruz dedi.Senger,kimsenin şüphesi olmasın MHP Belediyesi hukusuzluk ve yolsuzlukla sonuna kadar mücadele edecektir'' ifadelerini kullandı.

Başkan Senger vatandaşlardan biraz daha sabır göstermelerini isteyerek, gerekli maddi çalışmaların yapıldığını çok kısa bir süre sonra Kars'ta yaşanacak değişimleri hep birlikte göreceklerini ifade etti.

653f43c3-bab8-49fc-99b2-7e037761a042.jpeg

Kaynak:Neriman Yalçın

Önceki ve Sonraki Haberler