Başkan Oyman kendi elleriyle bayram temizliği yaptı

Başkan Oyman kendi elleriyle bayram temizliği yaptı

Kars Digor Belediyesi yaklaşan Kurban Bayramı nedeni ile bakım ve temizlik çalışması yaptı. Başkan Oyman’da temizliğe katıldı.

Kars’ın Digor ilçe Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle kapsamlı bir bakım ve temizlik çalışması gerçekleştirdi. Vatandaşların bayram öncesinde yoğun olarak bulunduğu bölgelerde, belediye ekipleri tarafından titizlikle temizlenerek bakıma alındı.

Belediye Başkanı Adem Oyman, mezarlıklar başta olmak üzere ilçeyi daha temiz ve düzenli hale getirmek için aralıksız çalıştıklarını belirtti. Çalışmalara da katılan Oyman ilçenin dört bir yanında devam eden bu çalışmaların, özellikle bayram ziyaretlerinin yoğun olduğu mezarlıklar, cadde ve sokaklar, parklar ve meydanlar gibi alanlarda daha da hız kazandığını söyledi.

Başkan Oyman, “Kurban Bayramı öncesi vatandaşlarımızın temiz ve sağlıklı bir ortamda bayramlarını geçirebilmeleri için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Ekiplerimiz bayram boyunca da görev başında olacak ve ilçemizin her köşesinde temizlik çalışmalarını sürdürecekler." dedi.

Başkan Oyman, ayrıca vatandaşlardan temizlik çalışmalarına destek olmalarını ve kurban atıklarını belirlenen alanların dışına bırakmamalarını rica etti.

5d2e9806-972d-4de8-b797-7c58694cedf9.jpg

Kaynak:Hatice Kavşut

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler