Başkan Elma: “İçimizdeki ihanetçilere rağmen seçildim”

Başkan Elma: “İçimizdeki ihanetçilere rağmen seçildim”

AK Parti Kars Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuşan Başkan Elma, “Onca ihanete rağmen. Özellikle içimizde bizden görünüp bize ihanet edenlere rağmen Allah’a hamdolsun ki ezici bir farkla seçildim ve karşınızdayım.” dedi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Arpaçay Belediye Başkanı Zeki Elma, “Gözbebeğimiz dünya lideri partimizin genel başkanı sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde Ak partimizin önemli bir geleneği olan il danışma meclislerimizden birisinde daha 15 Temmuz arefesinde bir arada bulunmaktayız. Rabbim hayırlara vesile kılsın. Bu toplantının Temmuz ayında yapılması şahsım adına ayrı bir önem arz etmektedir. Bu vesile ile başta 15 temmuz şehitleri olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Başta sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere tüm 15 Temmuz kahramanlarına da saygı ile eğiliyorum. Ayrıca şehrimizin ve partimizin 15 temmuz kahramanı milletvekilimiz Adem Çalkına minnet ve şükranlarımı arz ediyorum.” dedi.

Partisinden aldığı ahlak ve disiplinle Belediye Başkanı seçildiğini dile getiren Elma konuşmasını şöyle sürdürdü: “Ben 31 Mart seçimlerinde belediye başkanlığına aday adayı değildim. Parti büyüklerimizin genel merkezimizin takdirleri ve layık görmeleri üzere partimiz adına aday gösterildim.

Onca ihanete rağmen. Özellikle içimizde bizden görünüp bize ihanet edenlere rağmen Allah’a hamdolsun ki ezici bir farkla seçildim ve karşınızdayım.

Peki, bunu nasıl başardık: Sayın Milletvekilimizin İl Başkanımızın kısacası partimizin tam desteği ve benim daha önce Ak parti teşkilatlarında görev alırken Partimden aldığım ahlak ve disiplin sayesinde oldu. Biraz Parti ahlakı ve disiplini konusuna kısaca değinmek istiyorum.

Parti ahlakı şunu gerektirir kendinize, arkadaş çevrenize, işinize, ilişkilerinize dikkat etmek zorundasınız. Buna özel hayatı katmıyorum. Çünkü siyasetçinin özel hayatı diye bir şey olamaz. Siyasetçi halkın aynasıdır. Halk kendisini temiz aynada görmek ister. Siz özel hayatım diye aynaya kir leke bulaştırırsanız kusura bakmayın kimse yüzünüze bakmaz.

Parti disiplini ise partinin belirlemiş olduğu esas kayde ve kurallara uymak zorundasınız. Partiden almış oldunuz gücü ve yetkiyi sorumsuzca kullanırsanız hem kendiniz kaybedersiniz hem partiniz zarar görür. İnanın ben ve ekip arkadaşlarım bu kurullara uyarak bunu başardık.

Gelinen noktada şehrimi biliyorum eksiklerini biliyorum. İşimizin zor olduğunu biliyorum ama başaracağız aşkla zevkle hevesle dürüstçe çalışarak başaracağız. Halktan uzaklaşmadan iç içe olup iyi gününde kötü gününde beraber olma gayretindeyiz.

Halkımıza vaat ettiğimiz işleri öncelik sırasına göre sayın milletvekilimiz ve il başkanımızın desteği ile yapmaya başladık ve yapıyoruz. Belediye mücavir alanımız dışında olmasına rağmen 48 köyümüze de belediye olarak gerekli çalışmaları ve desteği vermekteyiz. Çünkü biz olaya şahsi değil bütünsel bakıyoruz. Tüm gayretimizi ve hassasiyetimizi yarın seçim olacakmış gibi göstermeliyiz. İnşallah 2028 seçimine söz verdiğimiz projelerin tamamını hayata geçirmiş başarılı bir karne ile seçime hazır olacağız.

Rabbim bizleri halkımıza sayın Cumhurbaşkanımıza partimize ve sizlere karşı mahçup etmesin diyor toplantımızın hayırlara vesile olmasını diler. Hepinize saygı ve hürmetlerimi sunarım.”

dsc-0216.jpg

Kaynak:Neriman Yalçın

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Önceki ve Sonraki Haberler