Bakan Kurum: "Depremden etkilenen vatandaşlarımıza layık olabilmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz"

Bakan Kurum: "Depremden etkilenen vatandaşlarımıza layık olabilmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz"

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından kendisine "Fahri Hemşehrilik Beratı" verilmesine ilişkin, "Bu beratı göğsümde bir onur madalyası olarak taşıyacağım. Oy birliği...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından kendisine "Fahri Hemşehrilik Beratı" verilmesine ilişkin, "Bu beratı göğsümde bir onur madalyası olarak taşıyacağım. Oy birliği ile alınan bu karar nedeniyle Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi'ne şükranlarımı sunuyorum. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza layık olabilmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Depremde ağır yıkıma uğrayan Malatya'nın yeniden ayağa kalkması için çalışan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'a Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından "Fahri Hemşehrilik Beratı" verildi. Teklif, 9 Ekim'deki Meclis toplantısında AK Parti, CHP ve MHP gruplarının oy birliğiyle kabul edildi. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er'in kararı duyurmasının ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Kurum, şunları kaydetti:

"Sevgili Başkanım, bu beratı göğsümde bir onur madalyası olarak taşıyacağım. Oy birliği ile alınan bu karar nedeniyle Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi'ne şükranlarımı sunuyorum. Malatya ve depremden etkilenen diğer tüm illerimiz için gecemizi gündüzümüze kattık. Oradaki çalışmaları el ele omuz omuza yaptık. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza layık olabilmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Önceki ve Sonraki Haberler