Alp, Susuz'da yaşanan sel felaketini meclis gündemine taşıdı
CHP Kars Milletvekili İnan Akgün Alp, Susuz Harmanlı köyünde meydana gelen sel felaketinden zarar gören vatandaşların taleplerini mecliste anlattı.
Kars Milletvekili Alp, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum tarafından yazılı olarak cevaplandırılması için Anayasanın 98. ve TBMM İç Tüzüğünün 16. maddeleri gereğince aşağıdaki sorularının cevaplandırılmasını talep etti.
Milletvekili Alp verdiği soru önergesinde;''Kars'ın Susuz İlçesi Harmanlı Köyü'nde meydana gelen sel felaketinden zarar gören köylülerin zararlarının tazmini için çalışma var mıdır? Harmanlı Köyü'nden geçen dere yatağının ıslahı için başlatılan bir çalışma var mıdır? Var ise bu çalışmalar nelerdir?,Harmanlı köyündeki derenin silahı ne zaman yapılacaktır? Söz konusu dere yatağının ıslahı adına bir takvim açıklar mısınız?,Sel nedeniyle verilecek maddi yardımların, tarımsal desteklerden mahsup edilmesi söz konusu mudur?'' dedi.
Kaynak:Bülent Ertaş
sayın ınan alp duyarlılıgınız ıcın tebrık ederım... ovgulerı hak edıyorsunuz ama aslında sızınde yapmanız gereken ıs zaten bu cunku buda sızın ısınız . sehrımızın sorunları cozulsun dıye vatandaslar olarak sız vekıllerı secıyoruz . suana kadar sorunların kursulere tasındıgını gormedıgımız ıcın sımdı gururlanıp takdır ve ovguler yapıyoruz . demem o kı bız halk olarak sızı ıstedıgınız yere mevkıye getırdık ıse sızde vekıl olarak sehrımızı layık oldugu yere getırmekle kendınızı mecbur hıssetmek zorunda olmalısınız... duyarlılıgınız ve ozguvenınız ıcın yapmıs oldugunuz calısmalarınızın daım olmasını dılerım .kendı adıma tesekkur ederım
Yanıtla (2) (0)Rahat rahat çekinmeden söylediğiniz bu gerçekleri diğer vekillere de korkusuzca söyleyebilir misiniz?
Yanıtla (1) (0)Sayın vekilim Kars'a 4(Dört) gündür su verilmiyor.Rica etsek bunuda dile getirmeniz mümkünmü acaba.
Yanıtla (1) (2)Vekil de diyecek ki,oyunuzu mhp ye vermeseydiniz.şehir olarak murtaza döneminden ders almamışsanız sürünmeye devam edin hatta beter olun der vekil.
Yanıtla (2) (0)Helal olsun karsın bugüne kadarki en iyi vekili olduğu şehrin tüm sorunlarını meclisin gündemine getirdi dairelerde müdürler İnan ALP ‘in kulağına gider diye korkmaya başladı.
Yanıtla (2) (1)sayın editör bu düzeltmeyi yarsanız iyi olur.
Yanıtla (0) (2)harman köyündeki derenin SİLAHI ne zaman yapılacaktır,
ISLAHI olacak saygılarımla........
VEKİLİM 500 YATAKLI ŞEHİR HASTANESİ DE DAHA BAŞLANMADI 2 YIL ÖNCE BAŞLAYACAKTI LÜTFEN ONUDA DİLE GETİRİN YOKSA KARS MANŞET ASLA HABER YAPMAZ SÖYLEYİM.
Yanıtla (1) (0)